Ένα σήριαλ που κράτησε περίπου δύο μήνες, ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Ryan Kent να υπογράφει στη Rangers!

Στην Rangers θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ryan Kent, καθώς ο σύλλογος από τη Σκωτία έφτασε σε συμφωνία με την Liverpool, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες!

Μια είδηση που επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ της σελίδας μας στις 28 Ιουλίου, το οποίο μιλούσε για ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα σε Liverpool και Kent, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον της Rangers.

H Liverpool θα βάλει στα ταμεία της 7 εκατομμύρια λίρες, από έναν ποδοσφαιριστή που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα τα τελευταία χρόνια, πηγαίνοντας δανεικός τις περισσότερες σεζόν, ενώ μένει να δούμε εάν οι Reds εξασφάλισαν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Στην Rangers θα βρει και πάλι τον Steven Gerrard, με τον θρύλο της Liverpool να έχει ως διακαή πόθο τον Άγγλο εξτρέμ, καθώς δεν έπαψε να προσπαθεί για την απόκτηση του όλους αυτούς τους μήνες. Μεταξύ άλλων, θα βρει και πάλι τον Sheyi Ojo, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Σκωτίας ως δανεικός από τους Reds.

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως και ο Kent με την Rangers για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και το μόνο που μένει είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *