Ένας επέστρεψε και δύο με ερωτηματικό ενόψει Bayern

Δείτε τα τελευταία νέα σχετικά με τους απόντες των τελευταίων εβδομάδων.

Η Liverpool υποδέχεται την Bayern Μονάχου το βράδυ της Τρίτης στο Anfield και ο μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ο Joel Matip. Παρτενέρ του θα είναι μάλλον ο Fabinho, αφού η συμμετοχή του Lovren κρίνεται σχεδόν απίθανη, συγκεντρώνοντας ελάχιστες πιθανότητες να γίνει εφικτή, ακόμα κι αν ο Κροάτης είναι στην αποστολή για την μεγάλη αναμέτρηση, μιας και είναι άρρυθμος για πολύ καιρό.

Στο κέντρο, ο Jurgen Klopp θα έχει τον Gini Wijnaldum που ταλαιπωρήθηκε από ίωση για περίπου μία εβδομάδα, καταφέρνοντας πάντως να αγωνιστεί και μάλιστα με επιτυχία κόντρα στην Bournemouth, ενώ οριακή είναι η περίπτωση του Xherdan Shaqiri, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ήδη βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ωστόσο η απόφαση για την διαθεσιμότητα του θα ληφθεί την ημέρα του αγώνα και όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του.

Τέλος, χωρίς να προκύπτει επίσημα, αμφίβολη είναι και η κανονική συμμετοχή του Firmino, ο οποίος απουσίασε από την σημερινή προπόνηση ασθενής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *