Άφησε στα…κρύα του λουτρού τον Kent η Leeds!

Ενώ όλα έδειχναν πως θα είχαμε μετακίνηση, η Leeds αποσύρθηκε από τις συνομιλίες με την Liverpool για τον Ryan Kent

Πριν δύο ημέρες, ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ Leeds και Liverpool για την παραχώρηση του Ryan Kent, με τις διαπραγματεύσεις να έμεναν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Όμως φαίνεται πως η Leeds δεν είχε σκοπό να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή και δεν φάνηκε πως ήθελε να πληρώσει τις 7 εκατομμύρια λίρες που ζητούσε η Liverpool, ενώ όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή ήταν θέμα χρόνου!

Εν τέλει, σήμερα το πρωί, η Leeds αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις, επιλέγοντας να πάρει δανεικό ποδοσφαιριστή από την Arsenal, τον Nketiah και άφησε στα…κρύα του λουτρού τον Ryan Kent!

Ο νεαρός Άγγλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και πλέον το μέλλον του βρίσκεται εντός του Anfield, όμως είναι δεδομένο πως πολύ δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται στην U23 του συλλόγου. Ωστόσο, σίγουρα θα περιμένει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, καθώς στις υπόλοιπες χώρες η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Ovie Ejaria, καθώς ο νεαρός δεν κατάφερε να φέρει στην Liverpool κάποια πρόταση μεταγραφής, με αποτέλεσμα να μένει στο σύλλογο μέχρι νεωτέρας και να γίνεται διαθέσιμος για τη μικρή ομάδα των Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *