Άμεση επιστροφή στις νίκες! (Pregame)

Μετά την ηχηρή σφαλιάρα που δέχτηκε μεσοβδόμαδα από τον Ερυθρό Αστέρα, η Liverpool υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας στο Anfield και η επιστροφή στις νίκες πριν την νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες είναι η μοναδική επιλογή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 
Liverpool vs Fulham
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 11.11.2018
Ώρα έναρξης: 14:00
Διαιτητής: Paul Tierney
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Την Τρίτη, η Liverpool πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών στο Βελιγράδι και ηττήθηκε με 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα, μπαίνοντας σε περιπέτειες για την πρόκριση στους 16 καλύτερους του Champions League. Η τρίτη φετινή διακοπή για τις εθνικές ομάδες είναι ήδη προ των πυλών και οι Reds θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες, αποφεύγοντας περαιτέρω απώλειες.

Για την σημερινή αναμέτρηση ο Jurgen Klopp επιβεβαίωσε πως οι Joe Gomez, Naby Keita και Jordan Henderson θα είναι κανονικά διαθέσιμοι, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού σε παίχτη της ομάδας.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Fulham επέστρεψε στην Premier League 4 χρόνια μετά τον υποβιβασμό της, με την επιστροφή της να έρχεται υπό τους καλύτερους οιωνούς. Αν και οι Cottagers χρειάστηκαν τα play-off για να ανέβουν στα υψηλά σαλόνια, αποτελούσαν την καλύτερη ομάδα στην Championship μετά την Fulham.

Μάλιστα, οι προσδοκίες για τους Λονδρέζους ανέβηκαν κατακόρυφα μετά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ενσωμάτωσαν παίχτες στο δυναμικό τους όπως οι Seri, Schurrle, Mitrovic, Mawson, Anguissa και Vietto ανάμεσα σε άλλες ποιοτικές προσθήκες με τον ιδιοκτήτη Shahid Khan να καταβάλει αστρονομικά ποσά για τα δεδομένα του συλλόγου. Ο ενθουσιασμός ανέβηκε στις τάξεις των φίλων της Fulham και παράλληλα η αισιοδοξία για την παραμονή της ομάδας στις υψηλές πτήσεις.

Η σεζόν όμως για την ομάδα δεν έχει εξελιχθεί αυτή την στιγμή ανάλογα, καθώς το κύριο γνώρισμα της είναι η πολύ κακή αμυντική λειτουργία, έχοντας το χειρότερο παθητικό ρεκόρ στην Premier League με 29 γκολ. Φυσικά αυτό την έχει οδηγήσει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 5 βαθμούς οι οποίοι έχουν έρθει από νίκη εναντίον της Burnley και από ισοπαλίες κόντρα σε Brighton και Watford.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

O Slavisa Jokanovic δεν θα έχει στην διάθεση του τους Joe Bryan και Kevin McDonald.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Η τελευταία φορά που Liverpool και Fulham τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν την σεζόν 2013/14. Τότε, στην αναμέτρηση του Anfield, οι Reds επικράτησαν εύκολα με 4-0, ενώ στο Craven Cottage χρειάστηκαν το πέναλτι του Steven Gerrard στο 90′ για να αποδράσουν με τελικό σκορ 2-3.

Μόνο και μόνο που αναφέρεται το όνομα του Gerrard, νυν προπονητή πια, μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο μακρινό φαίνεται το 2014 και πόσο πολύ έχουν αλλάξει οι δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, οι μοναδικοί παίχτες από τις δύο ομάδες που παραμένουν ακόμα στο σημερινό ρόστερ είναι οι Jordan Henderson και Daniel Sturridge. 

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα θα μπορούσε να αποτελέσει το γεγονός ότι ο αγαπημένος μας John Arne Riise αγωνιζόταν με την φανέλα της Fulham εκείνη την βραδιά.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα βρεθεί ανάμεσα στα δοκάρια, έχοντας τους Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk και Robertson μπροστά του. Πιθανό είναι και το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ο Lovren με τον Joe Gomez να μετακινείται σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Milner, Henderson και Wijnaldum. Πιθανή θεωρείται και η συμμετοχή του Naby Keita.

Την επιθετική γραμμή θα αποτελούν οι Salah, Firmino και Mane.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold / Lovren, Gomez, Van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Fulham (4-3-3): Bettinelli – Fosu-Mensah, Odoi, Le Marchand, Sessegnon – Cairney, Anguissa, Seri – Vietto, Mitrovic, Schurrle

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *